Impossibleeeeeee, impossibleee.

Jag har dragit slutsatsen att min geniala idé med kombinerad höst/vår och vinterjacka inte var så genial, trots allt. Den har funkat ett tag (hälften av tiden har jag använt fake-skinnjackan jag ärvde av Geri), men det här vädret har besegrat mig. Eller den. Både och. 
 
Alltså: Jag behöver en ny jacka. Which - well, inconvenient, men jag letar runt. De flesta butiker rear fortfarande ut en massa jackor och jag har äntligen fått tillbaka min skatt så det är ingen total katastrof (bonus: Jag får shoppa). Men ändå. Det vore ju najs att slippa spendera pengar på sådant.
 
Och som ännu en liten bonus är jag sjuk nu också. Det går inte riktigt som planerat just nu. Men det är lugnt, det finns en hel del te här borta, och jag jobbar bara ett pass i morgon, och är ledig på onsdag så jag ska ta igen det. Men eh ja. Jag behöver en jacka typ nu.
 

Så i morgon beger jag mig till banken för att spara lite pengar (historien om när jag skulle fixa Online Banking nämner vi aldrig mer), och sen ska jag fixa en ny jacka och ett nytt skärp. Primark är nog den enda affären jag känner till som tillverkar skärp som helt plötsligt tappar förmågan att hålla fast knäppet efter ett tag. Å andra sidan kostade skärpet två pund, men ändå. Det är liksom ingen skillnad på skärpet egentligen, förutomm faktumet att det inte håller sig knäppt. 
 
Jag vet inte, jag vet aldrig med Primark. Primark strumporna är de enda vita strumporna jag äger som kom ut ur tvätten och såg ut som om de inte hade blivit tvättade alls (fun fact: jag har femton par vita Primark strumpor och fem par vita H&M strumpor - har alltså till synes fem rena strumpor.) Men då kostade även Primark strumporna två pund per sju par. (Jag vet inte riktigt vart det femtonde paret kommer ifrån. Tror att Geri kan ha slängt ned det i min väska).
 
Men ja. Så är det.
 
Det är snö här, det är som alltid vid mulet väder (se: det är alltid mulet väder) tio grader kallare än vad termoetern påstår att det är och jag har nyst sår i näsan.
 
Godnatt på er.
 
(Glad tjej, sjuk tjej, trött tjej).
 
 

Kommentarer
Postat av: Pappa

Du låter ju rätt glad ändå :)
Hade ju varit bra att kunna få försäkringsbolaget att bidra med lite jackpengar, men jag har fortfarande inte fått polisanmälan :(
Kram

2013-01-22 @ 08:18:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback